A La Carte

Canadese kreeft met Jonagold appel, salade en yoghurt dressing
€ 23,00

Terrine van ganzenlever met compote van vijgen
€24,00

Rundercarpaccio met appelkappertjes, rucola en Parmezaan
€ 19,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 10,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 15,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 21,00

Zeewaterscampi's in kooknat met fijne groenten en koriander
€ 22,00

Gebakken kreeft met een pittige nantuasaus
€24,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€33,00

In de oven gegaarde kabeljauwrugfilet, gestoofde kerstomaatjes met basilicum en een keur van jonge groenten
€27,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€28,00

Lamskrrontje op lage temperatuur gegaard, groententrio, braadjus afgesmaakt met balsamico
€31,00