A La Carte

Geschroeide carpaccio van Alpenrund met Singapore marinade en oosterse garnituren
€ 21,00

Klassieke cocktail van Oostendse garnalen
€24,00

Salade van kreeft met Jona gold appel en yoghurt dressing
€ 26,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 9,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 14,50

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 20,00

Schelvishaasje met jonge prei julienne en een pernod botersaus
€ 18,00

1/2 kreeft met wilde rijst en roomsaus met fijne groenten
€26,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€33,00

Kabeljauwhaasje met gestoofde kerstomaatjes en jonge groenten
€28,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€29,00

Kalfsgebraad met een saus van oude balsalmico, fijne groenten en aardappelgratin
€28,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof