A La Carte



Klassieke salade met kreeft Bell-vue en een duo van cocktail en mayonaise
€ 24,00

Terrine van ganzenlever met een lepeltje vijgenconfituur
€ 24,00

Rundercarpaccio met Parmezaanschilfers en rucola salade
€21,00

Mi-cuit van makreel met komkommer, venkel en panna cotta van pastis
€22,00

Zeeuwse oesters (6st) 
€ 18,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 9,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 14,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 20,00

Gebakken gamba's met groene asperges en botersaus van sanguinelli en thym
€ 24,00

Koninginnehapje met kalfszwezerikken, mousselinesaus en Oostendse garnalen
€ 23,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€33,00

Skry-rugfilet in een saus van schaaldieren, château-aardappelen en jonge groenten
€26,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€29,00

Kalfsfilet met pittige jus, zuiderse gratin en geglaceerde groenten
€ 31,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof