Brunch

Paasbrunch

 Kabinet te Peer, Kerkstraat 19

Zondag 25 maart 2018 vanaf 10u30 tot 16u30



Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Kleine paasbroodjes

Roerei met krokant gebakken spek
Op hooi gekookte beenham met trio van fruitjams
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kaas
Noorse gerookte zalm, flinterdun gesneden met toast

Paasaperitief met warme en koude hapjes

Aspergeroomsoep

Terrine van zeetongfilet met asperges
Een assortiment van oesters, mosselen, zee-escargots en andere schelpdieren
Torentje van rivierkreeftenstaartjes met sinaasappelpartjes
Een waaier van zalmforelfilets met gevulde eitjes en zongedroogde tomaatjes

In de oven gebakken lamsheupjes overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Paaskuikentournedos in de oven gebakken met champignons
Gebakken speenbigfilet in een pittige roquefortsaus
In roomboter gebakken slibtongetjes met citroen en peterselie

Een assortiment van rauwkosten
Gestoofde jonge groene boontjes
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Huisbereide kroketten
Aardappelgratin

Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousses
Charlotte van peren gegarneerd met bitterchocolade
Huisbereid roomijs assortiment

Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap - Cava
Aperitief van het huis
Witte wijn: Domaine la Gardie 2016
Rode wijn: Domaine la Gardie 2016
Bieren en frisdranken


Prijs: € 55,00

(uitgezonderd sterke dranken)
(door afwezigheid van een betaalautomaat graag contante betaling a.u.b.)

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof