Brunch

Valentijnbrunch
10 februari 2019

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant getoaste hartjes

Roerei met gerookt spek
Een plateau van charcuterie en diverse kazen
Gekookte beenham en parmaham

Cupido cocktail met lievelingshapjes

Roomsoep van koolrabi met julienne van gekookte beenham

Een festijn van zeevruchten op een bedje gebroken ijs
Noorse zalm mooi gegarneerd met gevulde eitjes
Een trio van de fijnste gerookte visfilets met gesnipperde uitjes
Rivierkreeftjes gegarneerd met sinaasappel

Speenvarken met braadsaus op smaak gebracht met Ter Dolen kriek
Haantje in rode wijnsaus
Château briand harlekijk
Doradefilet op een bedje van winterprei

Assortiment van rauwkosten
Schorseneren in roomsaus
Gekarameliseerd witloof
Peultjes gestoofd met jonge wortelen
Gebakken aardappelen
Aardappelgratin

Huisbereide tiramisu en chocolademousse
Het Valentijns harten dessert met bloedrode couli van framboos
Huisbereide rolbiscuit met aardbeienmousse
Speculaasbavarois op een spiegel van vanillesaus
Huisbereid roomijs assortiment

Koffie en thee met snoepjes
Fruitsap - Cava
Aperitief van het huis
Witte wijn: Soave 2016
Rode wijn: Partager 2016
Bieren en frisdranken


Prijs: € 59,00
(uitgezonderd sterke dranken)

We starten telkens om 10u30 en eindigen om 16u30
Het overzicht van onze brunches vindt u HIER

(Indien mogelijk graag contante betaling a.u.b.)

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof